Adam multitransport till specialanpassad Avant!

Multitransport för transport av gods och maskiner.


Berätta lite om er verksamhet:
RM Markentreprenad startades 2020 i liten skala av 2 killar med befintliga anställning på större anläggningsfirmor, med ambition om egen verksamhet.
Det tog inte lång tid innan det kom in så passa mycket arbete att hyra ut oss själva som maskinister till andra företag fick oss att satsa på verksamheten och arbeta med på heltid.

Vår ide och arbetssätt är att man gör ett bra jobb med hög noggrannhet med rättvis prissättning på tjänster, vilket ska resultera i att fler uppdrag rullar in.
Leverans av högklassig kvalitet på stora som små jobb med bra och enkel dialog med kund - Raka och ärliga från start till slut, där vi vill att våra arbeten ska vara kostnadseffektiva och bra för våra kunder. 

Väl utfört arbete skapar bra ryken, vilket vi lever på idag! 

Vad har ni för släpvagnar från Westbay och hur använder ni dessa?
Idag har vi en Adam multitransport 6100x2300mm i treaxlat utförande och tillval: 
- Durkaluminiumgolv med 1500kg lastöglor infällda i flakbotten
- 350mm lämsats kombinerat med 600mm ramp i bakre kortsida
- Backljus i LED (4x5w)
- Kulhandsklås inkl. ABUS kl. 3 hänglås
- Vinterdäck med dubbade vinterdäck komplett på aluminiumfälgar
- 2st Verktygslådor under flak vid framstam

Vi valde dessa mått och utrustning för att få med oss fulla längder av avloppsrör, slangar och vår udda Avant 750 med band.

 
Varför valde ni Westbay som leverantör?
Westbay var det självklara valet då andra leverantörer kändes oseriösa när vi tog kontakt och inte verkade vilja sälja sin produkt samt att det kändes robust och rejält och byggda för att hålla. Priset har inte lika stor betydelse då vi gärna betalar mer och får bra produkter som fungerar ute i fält och inte står på verkstad och inte fungerar. Det blir man inte klok på!


Hur ser framtidsplanerna ut för RM Markentreprenad AB?
I Framtiden vill vi expandera och bli större och vi ser idag att även om världsläget ser tråkigt ut finns ändå en ökad efterfrågan och vi har idag mer uppdrag än vi behöver. Vi har i nuläget 2 killar som kör på heltid, en Avant med mycket redskap som jag kör tillsammans med kollegans hjulgrävare som går på fast körning åt asfaltsgruppen i Norrköping / kommunalt.

Vi vidgar oss runt om i landet och inget uppdrag är för stort eller litet och vi är villiga att flytta på oss om så behövs. 
Kommer inte jobbet till oss flyttar vi oss till det!

BYGG DITT SLÄP 0490-300 90

RELATERADE ARTIKLAR