Om oss

På Westbay Solutions har vår målsättning alltid varit att bli proffsens självklara val. Det kräver ett brett sortiment och rätt priser, men framförallt kunnande, stolthet och en inställning att ingenting är omöjligt. Läs mer nedan om vad som definierar oss på Westbay. 

SPECIAL ÄR VÅR STANDARD. 

Vår grundinställning är att alla våra leveranser är special - oavsett produkt. Genom åren har vi haft nöjet att leverera lösningar till ett stort antal kunder och vi är mycket tacksamma för det förtroendet. Vår största inspirationskälla är våra kunders behov och vårt mål att bli proffsens självklara val sporrar oss att hela tiden försöka komma med nya produkter och bättre lösningar. Du kan därför närsomhelst ringa oss för att diskutera en lösning för just dig och ditt företag.

Ett smart val

Westbay bygger din transportlösning som du behöver ha den. Som plattform kan du välja både släp och lätta lastbilar såväl som containerbaserade lösningar och lastväxlarramar. Med det som grund hjälper vi dig göra smarta och anpassade lösningar. Vår ambition är att alltid erbjuda dig som kund mest värde för pengarna tack vare hög kvalitet, bra design och smarta funktioner.

Ett säkert val

Det är lätt att säga att man bygger special, men det är en annan sak att bevisa det. Hos oss kan du känna dig trygg med ditt val av leverantör. Genom åren har vi byggt ett stort antal anpassade transportlösningar och det gör att vi vet vad som krävs. Se ett urval av inspirationscase på nedan länk.
Väl efter genomförd affär och leverans finns vi självklart här för dig vare sig du behöver hjälp och reservdelar eller när du vill diskutera nästa transportlösning.