Finansiering

Här kan du läsa mer om vad som gäller för de olika finansieringsförslag vi erbjuder. Att leasa och använda är ett alltmer populärt sätt framför att köpa och äga. Leasing är en sorts långtidshyra, vilket innebär att det är leasingbolaget som äger utrustningen men du som använder den. När leasingperioden avslutas så kan du köpa ut produkten och fortsätta använda den eller så kan du välja att anvisa en annan köpare till det aktuella restvärdet. Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer. 

Därför ska du välja leasing

 • Behåll likviditeten

  Du binder inte upp ditt kapital, utan leasing är ett snabbt och enkelt sätt att få tillgång till mer utrustning. 

 • Avdragsgillt

  Leasingavgiften är avdragsgill och får skattemässigt dras som en kostnad för bolaget och hela momsen får lyftas (gäller släp). 

 • Flexibel löptid

  Köper du in utrustningen så gäller normalt särskilda avskrivningsregler. Vad gäller leasing av släpvagnar så kan vi sätta upp olika löptid beroende på vilken typ av släp det gäller. Det kan således göras upplägg mellan 24-60 månader. 

 • Smidigt

  Vanligtvis fattar leasingbolaget ett snabbt beslut och processen är smidig med digital signering av alla avtal. 

 • Andrahandsvärde

  Det är ett bra alternativ med leasing på släpvagnar eftersom dom ofta har ett betydande andrahandsvärde. Du kan då välja att köpa loss, anvisa annan köpare eller förlänga avtalet. Om du däremot tror att du vill lösa avtalet på förhand rekommenderar vi andra lösningar, såsom avbetalningskredit via din bank, eftersom att du annars kan bli skyldig ränteskillnadsersättning. 

Leasing av släpvagn

Vi erbjuder marknadsledande leasing- och avbetalningslösningar via våra samarbetspartners De Lage Landen (DLL) och Wasa Kredit. På hemsidan hittar du exemplifierade leasingpriser för både släpvagnar och tillbehör. Dessa baseras som standard på 48 månaders löptid, 0 kr kontant och 20% restvärde. Notera att det endast är exempel och att en sedvanlig kreditbedömning krävs för att fastställa slutgiltiga villkor. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.

Kontakta oss gärna på 0490-30090 om du vill att vi räknar på ett alternativt upplägg åt dig. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.

Finansiering av fordon

På fordonssidan arbetar vi med Santander och kan erbjuda dig leasing, avbetalning och i vissa fall så kallad momsfinansiering vid avbetalning för företag. I annonserna syns vanligtvis ett exempel men vi skräddarsyr gärna en lösning baserat på dina önskemål. 

Notera att en sedvanlig kreditbedömning krävs för att fastställa slutgiltiga villkor. Uppläggnings- och aviavgifter tillkommer.

Kontakta oss