Westers group väljer Westbay
Multitransport Adam lastar grävmaskin
släpvagn med kran och stängsel
släpvagn med kran lagar skylt
släpvagn TMA arbete
westbay adam multitransport lastar grävmaskin
multisläp adam från Westbay lastar stängsel
Multisläp Adam med kran

Multitransporter till Wester's Group

Berätta lite om Wester’s Group och er verksamhet.
Wester´s Group har rötterna i anläggningsbranschen med inriktning på entreprenadmaskiner men som vidareutvecklats med åren. Idag har vi en bolagsstruktur med väldigt många olika verksamhetsgrenar - allt från entreprenad och transport till specialkranar och trafikanordningar och där vi är verksamma över hela Mälardalen.

I september 2021 så förvärvade Ramudden Sverige ena bolaget vid namn Westers Group TA AB, så just inom den verksamhetsgrenen så jobbar vi numera under deras flagg och erbjuder vårt breda utbud av tjänster genom Ramudden.

Vad har ni för släpvagnar från Westbay och hur använder ni dessa?

Vi använder Adam multitransport och har genom åren haft allt från 6,1 meters släp till det första sålda 6,6 meters släpet. Sen har vi även haft släpvagnar med kran och ramper för att kunna optimera verksamheten på bästa sätt.

Multitransportvagnarna har genom tiderna verkligen varit ett lyft för vår verksamhet då vi hanterar mycket material som är skrymmande, dvs materialet väger inte så mycket men tar mycket plats och med Westbay vagnarna har vi kunnat få med oss allt på släpen istället för att hyra in tunga kranbilar. Vi har bland annat kunnat köra betongbarriärer, skyltar, kravallstaket och annat inom trafikanordningar. Ytterligare en stor fördel har varit att få med oss små maskiner mellan mindre, snabba arbeten som till exempel trafikskador. Tidigare har vi behövt hyra in transporter för detta, men tack vare våra multitransporter kan vi köra en liten grävmaskin eller hjullastare i egen regi.

Varför valde ni Westbay som leverantör?
Det var först och främst för första bemötandet från er säljare som aldrig såg några problem utan enbart möjligheter. Vid första kontakt kom det in tydliga och detaljerade offerter och då kändes det värt att testa. Sen första släpet har vi aldrig kunnat säga något annat än att det verkligen är den högsta möjliga kvalitén man kan hitta inom släp.

Hur har er verksamhet påverkats sedan pandemin?
Verksamheten har klarat sig bra, men leveranstider och priser på material har slagit hårt och vi har fått se varje dag som en utmaning. Det gäller att få ihop alla pussel och säkra material för att klara alla uppdrag. En del hanterar vi med det vi har i lager, men tyvärr har vi ibland fått göra om offerter då priser på stål och plast har skjutit i höjden. Det gäller ju hela branschen, men det är tråkigt att ta det samtalet med kunden.

Hur ser framtidsplanerna ut för Wester’s?
Vi ser ljust på framtiden då vi jobbar med så många olika uppdrag och på så sätt står vi alltid inför nya utmaningar. Arbetet utvecklas alltid av att våra kunder ställer mer och mer krav på kvalitet och helhetslösningar, men det är också något som verkligen passar oss och vår verksamhet som handen i handsken. Varje vecka får vi nya kunder som vi bygger både erfarenhet och relationer med, så just nu kan jag inte säga var vi är om fem år. Men närmaste tiden kommer vi bara sikta in oss på att utvecklas inom vår nya koncern och sätta lite rutiner då bolaget expanderats en hel del under kort tid. Vi ser mycket fram emot nästa säsong helt enkelt.

Bygg din multitransport 0490-30090

Relaterade artiklar