Mobil verkstad - Servicevagn i fält!

Berätta lite om Grangärde Maskin AB och er verksamhet:

Grangärde Maskin är ett företag som arbetar med service och reparation av skogsmaskiner i fält samt i verkstad på hemmaplan. Vi har även försäljning av reservdelar till Eco log och Log Max samt tillhandahåller för hydroscand slangservice.

Vad har ni för släpvagnar från Westbay och hur använder ni dessa?

Idag finns en Donna skåpvagn med skåpsmått på 4150x2000mm i tvåaxlat utförande väl utrustad med inredning från System Edström invändigt och specifika noggrant valda tillval efter önskemål.

Grundutförande med dubbeldörrar i bakre kortsida anpassades med sidodörr, lutad framstam och tillval som arbetsbelysning invändigt som utvändigt på skåp med batteribackup är uppskattade tillval som gör arbetet enklare och gick att få direkt vid leverans.

Vår vagn används som serviceverkstad bakom bilen istället för den dyra servicebilen som alltid följt med sedan tidigare, för service och reparationer ute i fält hos våra kunder.

Vi valde att byta till denna vagn primärt för de dyra skatteeffekterna och dåliga lastkapaciteten på dagens servicebilar, vilket vi skulle gjort för länge sedan med facit i hand.

Varför valde ni Westbay som leverantör?

Allt började med att kolla runt efter olika företag som byggde vagnar, där många andra aktörer inte direkt ville hjälpa till på ett seriöst sätt innan vi kom i kontakt med Westbay. Där fick vi kontakt med Tobias som var en klippa att kundanpassa vår lösning efter önskemål.

Ångrar verkligen inte att jag valde Westbay för deras goda kvalitet och bra service från start till mål!

BYGG DITT SLÄP 0490-300 90

RELATERADE ARTIKLAR